Kontego banner

Вашият бизнес има нужда от професионални финансово-счетоводни услуги?

Ние ще Ви предложим качествени услуги, добри цени и коректно обслужване


 

Kontego е водеща фирма в сферата на финансово-счетоводните услуги, разполагаща с офиси в 4 града на територията на Република България - София, Пловдив, Хасково, Кърджали и Димитровград. Ние вярваме, че доброто обслужване, което предлагаме на нашите клиенти ни е отличило на пазара през годините. Всички услуги, които предоставяме можете да видите на страницата.


Ние разполагаме с обучен екип от професионалисти, готови да отговорят на Вашите въпроси и да Ви консултират по всякакви счетоводни и правни теми, с цел правилното управление на Вашата компания. Постояното ни "сверяване на часовника" е гаранция за качество и правилно прилагане на услугите ни, съгласувано с действащото българското законодателство.

 

Избирайки Kontego, Вие печелите:

 

- Редуциране на разходите за тези услуги

- Качество, което носи допълнителна стойност на бизнеса Ви

- Коректен партньор, на който  можете да разчитате във всеки един момент

- Компетентна помощ от екип специалисти по конкретни теми и проблеми

 

Работата ни с български и чуждестранни компании ни е научила, че всеки един клиент има специфични нужди в областта на финансите, счетоводството и правото, правилното обслужване на всяка една от тях е ключът към доброто партньорство. Работещи с дружества от най-различни браншове, ние ежедневно обогатяваме опита си и подобряваме крайния резултат. Всеки един нов клиент е важен за нас, защото той е доказателството, че вървим в правилата посока.

 

Цените, които предлагаме са едни от най-атрактивните на пазара. Също така промоциите, които публикуваме  периодично, са допълнителен комплимент към настоящите ни и бъдещи клиенти.

 

Kontego е правилният избор за нуждите на Вашия бизнес. Доверете ни се и ще видите, че краткото ни представяне не е просто текст, а стил на работа с отлични резултати!

 

Потърсете ни!

 

Мобилни телефони
00359878 61 06 02 Лого
00359889 05 88 19 Лого
00359897 46 77 56 Лого
 
e-mail: info@kontego.bg
 

Свържете се с нас:

Skype Skype

kontego.bulgaria

 

Свържете се с нас и тук