Kontego banner

Нашите офиси в България

Контего е финансово-счетоводна кантора с офиси намиращи се град София, град Пловдив, град Хасково и град Кърджали.

Във всеки наш офис работят опитни и висококвалифицирани в своя регион специалисти, което ни дава възможност да предоставяме своите услуги, при най-високо качество и сигурност, в цялата страна.

 

Карта на офисите на контего

Спестете време и средства - ние сме във Вашия град

По последни данни, у нас има повече от пет хиляди фирми, предлагащи счетоводни услуги в почти всички краища на страната ни, като се започне от големите градове, като София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и стигнем до малките -  Горна Оряховица, Созопол, Трън.

 

Изборът на добра счетоводна къща, която да се грижи за Вашият бизнес, е важен елемент за успеха на всяка компания. Ние от Kontego вярваме, че добрият и детайлен анализ на пазара може да ви спести много главоболия. Избирайки нас, Вие ще спечелите не само коректен партньор, но и екип от професионалисти, готови да обслужват нуждите Ви по всяко време.

 

За по-добра комуникация и непосредствена близост до клиентите си, Kontego разполага с офиси в големите градове - София, Пловдив, Хасково, Кърджали, Димитровград. Можете да откриете повече информация за тях на страницата ни за контакти.

 

За да осигурим комфорта на всеки наш клиент, ние залагаме на екип, състоящ се както от млади хора, така и от специалисти с дългогодишен опит в областта на счетоводството, одита, правните въпроси и др.

 

Държим да отбележим, че вероятността да > попаднете на некоректна фирма, предлагаща счетоводни услуги в големите градове, като Бургас, Варна, София, Пловдив, Русе, Видин, Велико Търново и т.н., е много по-голяма, сравнение със счетоводните кантори в малките градове. Има много известни и неизвестни счетоводни фирми на пазара, които от пръв поглед не може да се прецени дали ще са правилният партньор за Вас. Това от своя страна прави и изборът много по труден. Естествено, най-добрия и изпитан метод е да потърсите мнение от познат, ползващ подобни услуги и останал доволен от конкретна фирма, която ги предлага. По този начин ще намалите, даже избегнете, риска от попадането на фирма, която да не се справя с Вашето счетоводство или просто не е коректна към Вас.